Over Schildersbedrijf Wilfred van der Laars in Dordrecht

Hét schildersbedrijf met al meer dan 50 jaar schilderservaring.

Over ons

Schildersbedrijf Wilfred van der Laars kan bogen op ruim 50 jaar schilderservaring. In 1952 begon vader, Peter van der Laars, als schildersleerling.

Al in 1965 startte Peter van der Laars, samen met zijn broer Wim, Schildersbedrijf Gebroeders van der Laars B.V.
 
In 1977 was er al sprake van een familiebedrijf, toen de schoonzoon van Peter van der Laars en de zoon en schoonzoon van broer Wim in dienst traden.
 
1989 was het jaar dat de zoon van Peter, Wilfred van der Laars, zijn intrede deed. In de avonduren behaalde Wilfred alle vakdiploma's inclusief het ondernemersdiploma.
 
In 1990 stopte de broer van Peter na 40 jaar, waarna de firmanaam werd gewijzigd in Schildersbedrijf Peter van der Laars B.V. Men nam bewust afscheid van grote projectmatige schilderswerkzaamheden en er werd weloverwogen gekozen voor het schilderen van monumentale en particuliere objecten. Met een kleine groep gespecialiseerde schilders werden – onder toezicht van de Stichting Hendrick de Keyser – voor de gemeente Dordrecht tot de verbeelding sprekende historische panden van geheel nieuw verfwerk voorzien. Denk hierbij aan Het Groothoofdspoort, het Hofcomplex en het statige onderkomen van de familie Stoop aan de Korte Engelenburgerkade.
 
Zelfstandig ondernemer
Om zijn ervaring en vakdiploma’s in de praktijk te brengen, startte Wilfred op 1 april 2001, naast het schildersbedrijf van zijn vader, zijn eigen schildersbedrijf op.
 
De overname
2004 is het jaar dat Peter van der Laars na 52 bijzondere jaren met pensioen gaat. Wilfred van der Laars zet, na 15 jaar schilder, voorman, bedrijfsleider en zelfstandig ondernemer te zijn geweest, het familiebedrijf voort. Wederom wordt de bedrijfsnaam gewijzigd, ditmaal in Schildersbedrijf Wilfred van der Laars. Samen met zes vakschilders zorgt Wilfred ervoor dat alle projecten vakbekwaam en met plezier worden gerealiseerd.

Bel ons direct: 078 - 613 14 35