Korting op schilderwerken van uw schildersbedrijf in Dordrecht

Bij Schildersbedrijf Wilfred van der Laars krijgt u de volgende kortingen op uw schilderwerken:

9% btw

Het verlaagde btw-tarief voor schilder- en stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud, is slechts 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Het btw-tarief van 9% geldt niet voor werkzaamheden aan woningen jonger dan twee jaar, of voor gebouwen die voor minder dan 60% als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 21% btw. Onder het 9%-btw-tarief valt uiteraard ook het aanbrengen van behang of glasweefsel.

Ouderdomsverklaring

In gevallen waarvoor het 9%-tarief geldt, moet de opdrachtgever een ouderdomsverklaring ondertekenen. Deze verklaring moet bewijzen dat de woning ouder is dan twee jaar. Wij als schildersbedrijf zullen deze verklaring tezamen met de offerte aan u toesturen. Als u akkoord gaat met de offerte, stuurt u de getekende offerte en ouderdomsverklaring aan ons retour.

 

Download hier de ouderdomsverklaring

Winterschilder

In de wintermaanden pakken we ons goed in en kruipen we thuis gezellig bij elkaar. De winterschilder staat ondertussen voor u klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Daar knapt uw huis zichtbaar van op!

Natuurlijk zullen wij u ook dit jaar extra kortingen aanbieden met betrekking tot de 'Winterschilder'. Als u uw woning aan de binnenzijde laat schilderen, behangen, pleisteren of spuiten, maar ook voor overdekt buitenschilderwerk, krijgt u in de periode november t/m maart minimaal 20% korting op onze werkzaamheden.

Bel ons direct: 078 - 613 14 35