Kortingen

Schildersbedrijf van der Laars

9% BTW

Het verlaagde BTW-tarief voor schilder- en stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud is slechts 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Het BTW-tarief van 9% geldt niet voor werkzaamheden aan woningen jonger dan 2 jaar, of voor gebouwen die voor minder dan 60% als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 21% BTW. Onder het 9% BTW tarief valt uiteraard ook het aanbrengen van behang of glasweefsel.

Schildersbedrijf Wilfred van der Laars

Ouderdomsverklaring

In gevallen waarvoor het 9%-tarief geldt, dient de opdrachtgever een ouderdomsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring moet bewijzen dat de woning ouder is dan 2 jaar. Wij als schildersbedrijf zullen deze verklaring tesamen met de offerte aan u toesturen, wanneer u akkoord gaat met de offerte stuurt u de getekende offerte en ouderdomsverklaring aan ons retour.

Het BTW-tarief voor schilder- en stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 2 jaar oud is verlaagd naar 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Het BTW-tarief van 9% geldt niet voor werkzaamheden aan woningen jonger dan 2 jaar, of voor gebouwen die voor minder dan 60% als woning worden gebruikt. Daarvoor geldt het tarief van 21% BTW. Onder het 9% BTW tarief valt uiteraard ook het aanbrengen van behang of glasweefsel.

Winterschilder


In de wintermaanden pakken we ons goed in en kruipen we thuis gezellig bij elkaar. De winterschilder staat ondertussen voor u klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Daar knapt uw huis zichtbaar van op!

Natuurlijk zullen wij U ook dit jaar extra kortingen aanbieden met betrekking tot de “Winterschilder”. Wanneer u uw woning aan de binnenzijde laat schilderen, behangen, pleisteren of spuiten, maar ook voor overdekt buitenschilderwerk, krijgt U in de periode november t/m maart minimaal 20% korting op onze werkzaamheden.
Winterschilder Van der Laars
Schildersbedrijf van der Laars

Neem nu contact op!

Schildersbedrijf van der Laars

Mobiele website

Bezoek nu onze mobiele website via uw smartphone!

Mobiele website Van der Laars
Schildersbedrijf van der Laars